DİYARBAKIR / ERGANİ - Ergani Ortaokulu

Nis

‘Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ile ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ ilçemizde büyük bir coşku ile kutlandı.Okulumuz öğrencileri ilçemizde yapılan kutlamalara zeybek ve erbane gösterileriyle renk kattı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ilçemizde Çanakkale Şehitlerini anma programı gerçekleştirildi..

Programın kapsamında okulumuz Müzik öğretmeni Yüsrete Kılıç ve  İngilizce öğretmeni Efe Aydın Keleş  eşliğinde okulumuz müzik korosu  Çanakkale destanı ile ilgili eserlerini seslendirdiler. Çanakkale anma programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat Depremleri birinci yıl dönümünde okulumuzda afetlere karşı farkındalık kazandırmak amacıyla bilgilendirme ve tatbikat yapıldı ve daha sonra  yaşamını yitirenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.